Om os

AEDele blev oprettet den 1/5-2016.

I 2002 fik jeg et tilbud om at arbejde for AB Autoteknik, et autoelektriker firma med speciale i Webasto, Ebersbacher og opbygning af komplette el løsninger med 230 volt og blitzblink.

Vi fusionerede med Bentzen-Autokaross i 2013 og stoppede i 2016 da jeg syntes at det var på tide at prøve at stå på egne ben.
Jeg arbejder stadig for Bentzen-Autokaross som indlejet ca 2-3 md pr år.

Så efter at have arbejdet som autoelektriker i nu 22 år, og har i den tid lavet og specialiseret mig i udryknings Akut læge biler, SAR biler til kystredningstjenesten og Ambulance til Kystredningstjenesten på Anholt, har jeg selvfølgelig fået en masse indblik i hvad god kvalitet er.

Sideløbende med mit arbejde så stod jeg for lager og bestilte hvad der manglede, og jeg kunne se at 80-90% af alle varer der kom hjem leveret af Würth, Berner og HC Cargo var produceret i Østen mest fra Kina og Taiwan, men også Marokko, Indonesien, Thailand, Malaysia og Japan.

Og der fik jeg så min ide, at kunne levere gode, testede produkter og holde priserne nede uden fordyrende mellemled.

Jeg har arbejdet i lang tid på at finde producenter som kan levere den kvalitet jeg ønsker og som jeg kan stå inde for, mine produkter er enten ROHS eller CE godkendt.

Alle produkter er testet og overholder internationale resultater.

Jeg stræber efter at give de bedste priser og en god kundeservice.

Og kan jeg sikre dit firma en besparelse på 20% eller derover om året på jeres forbrugsvarer jamen så har jeg gjort mit.

Skulle du have nogle spørgsmål så er du velkommen til at skrive til mig på info@aedele.dk eller ring på 81716784

Hvis der er produkter du syntes at jeg skulle markedsføre og forhandle eller bare mangler kan du også skrive til mig på ovenstående mail adresse.