Indlæser
AEDele - Autodele, El monteringsdele og forbrugsvarer 81716784

De bedste råd ved brugen af en samlemuffe

Funktionen for en samlemuffe er at samle ledninger ved hjælp af en terminal, der strammes af lim. En samlemuffe gør simpelthen din hverdag en tand lettere som autoelektriker eller som anden professionel håndværker.

Hos Ae dele gør vi alt for at følge med nutidens- og fremtidens trends, som sikrer dig den mest moderne samlemuffe, således at dine ledninger hurtigt og sikkert kan monteres i denne. Vi vil spare dig et stort besvær og derved tid ved at udbyde markedets bedste løsninger inden for samlemuffer.

Fordele

Ud over de ovennævnte fordele, har samlemuffer lave omkostninger sammenlignet med andre forbindere. Når de er sat korrekt op, er forbindelserne fysisk og elektriske sikre.

Brugen af en samlemuffe

Samlemuffer bruges som nævnt omfattende i elektriske ledninger for distributionen af elektricitet; at forbinde stikkontakter, armaturer og omskiftere til elnetspændingen. De bruges ydermere til at forbinde hvidevarer, såsom tørretumblere og ovne. Herudover bruges det til højttalere eller alarmsystemer, hvorfor en samlemuffe er utrolig brugbar i dit hjem.

Installation

Det kræver omhyggelighed og faglig dygtighed, når du skal sikre dig den korrekte fjernelse af isoleringen, inddæmningen af alle ledningstråde og slutteligt, hvordan man klemmer muffen. Der er mange detaljer, der skal overholdes, og selv om du som privatperson er berettiget til at gøre det (lovgivningsmæssigt), så skal du være meget opmærksom.

Har du erfaring med installationer, bør der ikke være noget at frygte, men skulle du have tvivl, bør du kontakte en professionel!

I virkeligheden opstår der omkring 700 brande årligt på baggrund af dårligt el-arbejde. Det fortæller noget om den respekt, man skal have for denne type gør-det-selv arbejde.

Materiale

Samlemufferne fra Ae Dele er lavet af modificeret polyolefin, som skaber bedre tæthed. Denne form for plastik er fleksibel, og den er utrolig bestandig over for fugt og væsker (herunder også opløsningsmidler og kemikalier).

Ved at følge dette link, kan du se Ae Deles udvalg af samlemuffer. Du kan altid kontakte os på  81 71 67 84 eller på info@aedele.dk, hvis du skulle have spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

  
 Giv gerne en anmeldelse på Trustpilot  
TRUSTPILOT / AEDELE.DK