Indlæser
AEDele - Autodele, El monteringsdele og forbrugsvarer 81716784

Hvorfor bør man anvende krympeflex?

Hos Ae Dele er vi eksperter inden for krympeflex, som sikrer dine ledninger i udsatte områder. Hvad enten du er autoelektriker, ingeniør eller noget helt tredje, er der god grund til at læse med her. Vi leverer nemlig krympeflex af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, og du kan trygt regne med, at dine ledninger ikke påvirkes af varme, snavs eller væsker. Vi vil i dette indlæg forklare fordelene, og i hvilke sammenhænge det benyttes.

Krympeflex med lim

Hele vores sortiment udbydes med lim. Det gør det, da de ganske enkelt sikrer længere levetid og derved højere kvalitet. Limen sikrer især mod væsker, som er en af de største og tydelige forskelle fra krympeflex uden lim.

Helt overordnet er krympeflex udvidet plastik, der er presset ud, og som er designet til at trække sig sammen, når det varmes. Det bruges normalvis til at forsegle og aflaste kabler. Det bruges mange steder i forskellige industrier såsom ved elektricitet, telekommunikation, kabelstyring og alle andre industrier, hvor der er varierende behov: økonomiske besparelser, ueksponeret brug, generelle formål eller ved arbejde under ekstreme temperaturer.

Hvilke fordele er der ved krympeflex?

Ud over at det bare er bekvemt og pænere, er det vigtigt, at dine ledninger kan klare store temperaturudsving fra lav kulde til høj varme. Eller fra moderat varme til ekstrem varme, som kan opleves i arbejdet som autoelektriker. Derudover yder krympeflex meget høj beskyttelse mod slid, som kommer dig til gode i mange typer arbejde. Det er som nævnt beskyttende over for væsker, men det gælder også opløsningsmidler og/eller andre kemiske midler. Det vil også hjælpe på energispild fra ledningerne, hjælpe med at forhindre brand og overordnet opfylde dine behov og kriterier i et overkommeligt prisleje.

Hvordan kan produktet i det hele taget krympe?

Du undrer dig måske over, hvordan krympeflex rent faktisk kan krympe, da du måske har lagt mærke til, at de fleste former for plastik ikke kan krympe. Svaret er her tværbinding, som er den process, hvor molekylerne trækker sig sammen, og produktet krymper. Disse molekyler består af polymer, som har førnævnte særlige egenskaber.


Krympeflex er meget alsidigt, da det kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det er absolut ikke kun for autoelektrikeren eller ingeniøren. Det kan lige så vel bruges for private personer. Hos Ae Dele udbyder vi produktet i flere forskellige tykkelser og længder, som egner sig til mange forskellige anledninger. Ae Dele tilbyder ydermere meget varierende størrelser, og du kan få klippet til efter dit behov. Se alle produkterne lige her. Ae Dele kan kontaktes på  81716784, hvis du skulle have spørgsmål.
  
 Giv gerne en anmeldelse på Trustpilot  
TRUSTPILOT / AEDELE.DK